Direktlänk till inlägg 21 juni 2011

Tankar före under å efter SM........

Av Tina - 21 juni 2011 12:38


Bloggar ju inte allt för ofta men.... här kommer lite funderingar....

SM är ju det man siktar på hela året som klass 3 förare , att lyckas kvala dit och få vara med. Lite halvt hysteriskt i mina ögomn men ändå, visst vill man vara med!


Jax och Wiggo var båda kvalade i lag och Wiggo även individuellt. BAra det är rätt OK egentligen vi var bara 2 förare i Närkedistriktet med 2 hundar med på SM!

Jag är nog ganska iskall vad gäller SM , mitt "mål" var väll att försöka komma längre än sist vi var med och tävlade år 2009, individuellt alltså...... Wiggo och jag kom till hinder 6 då , första dagen i hoppklassen sen var det SM et över.....


Tycker överlag att det var trevliga banor på detta SM, lite i svåraste laget var nog lagagilitysmall på lördagen men sånt är livet.....   (largefinalen var inte heller att leka med)

Tyvärr diskade sig båda våra lag redan på lördagens bana, jag diskade Jax men lyckades nolla med Wiggo. Ett bra agilitylopp!   


Individuellt lyckades vi gå hindernollat efter en rätt OK runda men med lite övertydlig handling så det blev lite stora svängar!  Vi fick plasering 14 efter dagens lördagens hopplopp och var med till på söndagens final!!    


Finaste Wiggo över oxern , näst sista hindret i hoppbanan!

Foto Isabella Jonsson

 


Finalsöndag!!  Vaknar kl 5 av att det kö i nacken....   ?? 

Tar mig upp , gör fruktansvärt ont!!  Tar mig mot toaletterna ca 100 m bort kommer knappt dit och tillbaka , vad fan händer!!  Jag blir totalt livrädd och undrar vad det är??  Kräks nästan av smärtan!!  Har aldrig upplevt något liknande!!  Sämsta dagen i hela livet att få detta på , SM final och man får absolut inte byta förare på hund!!!  Ca kl 13 MÅSTE jag kunna springa!!


Alla är jättegulliga och försöker hjälpa mig på alla sätt!!  JAg får allt tänkbart, nån dundertablett av en sjuksköterska på plats, Healing av min goa lagkamrat, massage av Matildas Gos mamma!!   Hon hittar sen ett par tjejer som kör med ELtreapi och Biolight nere i ett tält bland försäljarna!!

Jag beger mig dit..... där blir jag kvar HELA small finalen , ca 1½ timma håller dom på med mig!!!  Menjag tror allt detta fixade så jag kunde springa!! Hela nacken var rätt bedövad tror jag!!


FINALEN!!   Faktiskt inte just något nervöst , kanske för att jag inte trode jag skulle kunna springa förräns jag började värma upp?

Gillade banan, dock fanns några av våra svåraste moment med....

höger slalom var ett måste, Wiggo är fortfarande lite sämre och osäkrare i höger....

Gungan, en av våra svåraste som lilla    lätt hoppar av för tidigt, nu skulle man dessutom svänga bakåt direkt efter.......

Sen denna balansbom dååå...... står som hinder 18 rätt ut i sekritariattälte  t....... vår svåraste uppgift, kontaktfältet!!!!!!


Min lilla ängel Wiggo gå i å sätter en NOLLA som om allt var det lättaste i världen!!! När den lilla godingen står med alla 4 på balansens kontaktfält och frågar om han får springa vidare hade jag bara lust att plocka fram godispåsen!!  Därav 2 svajiga svängar in i MÅL!!!   


När allt var klart och flertalet mkt duktiga förare kört bort sig så står Wiggo och jag som 6:a i resultatet!!  VILKET SM !!   


  blir det i Åtvidaberg å Skutskär!!    


Glad å lycklig trots allt!!  Å nu går livet ut på att få ordning på nacke och rygg igen!!   Jag ska vinna över kroppen! 

Ses!



 
 
Ingen bild

Tina

21 juni 2011 19:12

GRATTIS duktiga Ni!!!!!

 
Ingen bild

tina

23 juni 2011 10:40

En fröjd att se er på banan som vanligt - men extra roligt att se dig vinna över nacken och klara av att komma runt med en sån fin placering, trots smärta!!!! Tusen stora grattiskramar!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 april 2012 16:30

Gösses vilken helg det har varit , troligen den konstigaste "agilityhelg" som jag upplevt så här långt!! Startade med att Ta mig til Sötälje..  på fredagen till Pirjo å Uffe! Pirjo hade lagat MKT god mat!!!   Å efterrätt KANON!! När vi kollade ...

Av Tina - 2 december 2011 21:42

Boendetips till  Kumla BK´s tävling den 31/3(lag) ,1/4 (klass3) -2012   Jag har bokat bäddar på Markebäcks Gård utanför Askersund. Ca. 7 km från ridhuset med tävlingen! http://www.markeback.se/anlaggning.html   En privatägd hästanläggni...

Av Tina - 13 mars 2011 19:09


Mycket lyckad dag i Kungsör! Sista deltävlingen i Djurmagasinets agility cup och Bärgslagsbladets hopp cup ! JAX och jag klaffade inte riktigt i dag, dock 1 nolla och 2:plac i en hoppklass. !! 2:a totalt i hoppcupen! =) WIGGO ,stencool!! 1:a i...

Av Tina - 12 februari 2011 20:04

  ....så måste jag ju lägga in det här fina kortet från dagens årsmöte på Kumla BK!    Wiggo fick i dag priser för att han tog agility och hopp vinnare (championat) titeln förra året och Jax fick för hopp. Jättefina  glasgrejor!!     trevli...

Av Tina - 5 februari 2011 19:56

Vilken dag/helg, började så knövligt ! Vart i Vara och tävlat Folksam cup final. En final som det har vart olika kvaltävlingar på under 2010 ! Hundarna ska gå ett hopplopp och ett agilitylopp och dom 10 bästa går vidare till en final . Där hamnar a...

Presentation


Tina´s team
Wiggo,Killen,Kita,Jax

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards